Szalagavató ruha kiszállítása

A szalagavató ruhákák bérlése esetén lehetőség van kiszállításra. Kérje kedvezményes ajánlatunkat elérhetőségeinken: gyongyfeny@szalagavatoruhaszalon,hu.

Hogy zajlik a szalagavatóruha kiszállítása?

Kezdjük az elején, csoportos kiszállításra két variáció is lehetséges.

    1. Variáció:

A szalagavatót megelőzően eljöttök a Szalonba, kiválasztottátok a keringőruhát és/vagy frakk ruhát és/vagy egyéb osztálytáncruhát, felpróbáltátok, lefoglaltátok.

Ebben az esetben az esemény előtt 10-14 napban jelentkezünk az álltalatok megadott kapcsolattartó személynél, és végig egyeztettjük a névsort, a kiválasztott ruhákat…Lehet, hogy menetközben valaki kimarad a táncból, vagy pont az ellenkező, bővül a csapat. Amennyiben, volt köztetek olyan személy, akinél igazítani kellett a ruhán, Őt behívjuk egy ruhapróbára, hogy már ne a helyszínen kelljen igazgatni.

Az egyeztetés során pontosítjuk a kiszállítás időpontját és a helyszín címét. A szalagavató ruhák átadásakor kell kifizetni a foglalón felüli összeget, valamint ugyan ekkor tételesen leszámolva adjuk át Nektek a ruhákat. Ha van rá lehetőség, azaz ott vagytok mind, akkor megvárjuk, míg mindenki belebújik, hogy biztosak legyünk benne, hogy minden passzol Mindenkire. Ha esetleg valamit még változtattni kell, akkor ott helyszínen megoldjuk, ha cserélni kell, akkor azt elintézzük. És hajrá mehet a főpróba és az előadás.

     2. Variáció:

Abban az esetben, ha nem jöttök el személyesen ruhát próbálni a Szalonba, azaz csak méretek alapján állítjuk össze a ruhákat (ez lehetséges a frakk ruháknál, illetve az osztálytánc ruháknál), akkor a foglalás történhet egy kapcsolattartó álatal személyesen a Szalonban, vagy átutalással.

Szintén megtörténik a telefonos, e-mail-es egyeztetés az eseményt megelőzően, amikor ugyan úgy végig egyeztetünk minden apró részletet.

Viszont a kiszállításnál más a menetrend, mert jóval több időre van szükség, ahhoz, hogy átadjuk a ruhákat, hiszen most lesz rajtatok először.

Így, ilyenkor kérünk egy termet, öltözőt, folyósot…ahol varrógéppel, vasalóval kitelepüéhetünk, hogy ha valakinek nem stimmelne a leadott adatok alapján pontosan beállítani a ruha méreteit, akkor az ott a helyszínen fog megtörténni.

Ha Mindenkinek megvan minden szalagavató ruhája, akkor megtörténik a foglalón felüli összeg kifizetése és szintén jöhet a főpróba, bál…

Visszaszállítás:

Na ez jóval egyszerűbb lesz. Mire minden osztály letáncolja az osztálytoncakat is, addigra Mi már jó páran ott leszünk az öltözők környékén, egy jól látható helyen. Megvárjuk, míg sorrban levetkőztök az öltözőtökben és kihozzátok Nekünk a ruháitokat. Amennyiben, nem történt semmi javíthatatlan a ruhával, úgy már mehettek is bulizni.

Amikor minden ruhát összeszedtünk, akkor azt Mi vissza szállítjuk a Szalonba, ezzel Nektek már nem kell foglalkozni. Jöhet az Afterparty!