Kölcsönzési díjak foglaló kaució, biztosítás

A menyasszonyi ruhák, menyecskeruhák, keringőruhák , frakk ruhák, táncruhák fotói mellett megtalálod a kölcsönzési díjakat. A kölcsönzési díjba beletartozik a ruha mellett felsorolt egyéb kiegészítő is.

 

Amennyiben, ha nem kéred valamelyik kiegészítőt, attól még nem lesz kevesebb a kölcsönzési díj.
 

Foglaló összege a menyasszonyi és menyecskeruháknál 20.000-30.000 Ft, keringőruháknál 15000 Ft, más ruháknál a kölcsönzési díj 50%-a. A foglaló összege a teljes kölcsönzési díjba beleszámít. PL. ha a keringő ruha kölcsönzési díj 38.000 Ft, akkor az két részletből tevődik össze: foglaló+ fenn maradó összeg, azaz 15.000 Ft + 23.000 Ft.

A foglaló nem egyenlő az előleggel.

Esemény elmaradása vagy a szerződés lemondása esetén a foglaló nem jár vissza.

 Kaució: Menyasszonyi és menyecskeruháknál egyedi árképzés alapjan kerül megállapításra a kaució összege, de mindenesetben előre egyeztetve annak összegét.

Szalagavatós diákoktól nem kérünk kauciót a ruhákra viszont, vannak esetek, amikor külön díjat kell utólag felszámítani:

Egyéni visszaszállításkor: Késedelmes visszaszállítás esetén 5000 Ft/nap késedelmi pótlékot számolunk fel.

A megrongálódott vagy nem természetes piszkolódásból keletkezett kár összegét, vissza hozatalkor felszámítjuk. Az elhagyott vagy használhatatlanná vált kölcsönzött ruha vagy kiegészítő esetén, a Bérlő köteles annak beszerzési árát a számla kézhezvételétől számított 3 napon belül kártérítésként kiegyenlíteni.

Lehetőség van biztosítást kötni a bérelt ruhára.

Menyasszonyi ruha biztosítása 5000 Ft.

Menyecskeruha biztosítása 3000 Ft.

Keringőruha biztosítása 2000 Ft.

A biztosítási díj mentesít az esteleges károk megfizetése alól maximum 20.000 Ft-ig.