Keringőruhával kapcsolatos információk

A legújabb ruhákat a facebook és az instagram oldalunkon tudod megtekinteni

1. Keringő ruhapróbára bejelentkezés:

Keringőruha próbájára szükséges bejelentkezni, azért hogy elkerüljük a tömeges csoportosulásokat és a hosszú várakozási időt, azaz a türelmetlenséget, kapkodást...és még sorolhatnám. Mindig azokat a lányokat vesszük előre, akik időpontra jöttek. Egyszerre maximum 3 lánnyal foglalkozunk, a többieknek várakozni kell. A várakozás nem azt jelenti, hogy folyamatosan kérdésekkel bombázzátok a kolleganőket, mert úgy sem tudnak érdemben válaszolni, amíg másokkal foglalkoznak. A várakozás alatt nem lehet a ruhák között matatni, önjáróan válogatni és próbálgatni. Többek között azért sem, mert hiába választasz ki egy tetszőleges ruhát, mielőtt beleszeretsz, először le kell ellenőrizni, hogy egyáltalán szabad-e a Te időpontodra. Gondolj bele, hogy Neked hogy esne, hogy amikor Veled foglalkozunk, akkor sem Veled foglalkozunk igazán. A Gyöngyfény Szalonban mindenki maximális figyelmet, tisztelet, kiszolgálást kap. Ezen nem szeretnénk változtatni csak azért, hogy tucatjával kiadhassuk a ruháinkat. Már csak azért sem, mert ellenkezik az üzletpolitikánkkal és az értékrendünkkel.

 

 

2. Szerződés, Munkalap fogalma, szükségessége:

Keringőruha , frakk ruha, táncruha foglaláskor írunk egy szerződést, amin a legfontosabb adminisztratív információk szerepelnek. Pl. név, iskola, bál időpontja, elvitelidőpontja, kölcsönzési díj, foglaló...Ebből 1 példány marad a Szalonban, és 1 példányt kapsz Te is (ezzel tudsz majd jönni a ruhádért). Foglaláskor a szerződés mellé nyitunk a nevedre egy munkalapot. Ezen a lapon fontos és hasznos adatok vannak. Pl. milyen hosszú a ruhád, mennyit kell vágni vagy szűkíteni, hány centis sarka lesz a cipődnek, milyen melltartó lesz rajtad, mikor lesz a következő ruhapróba....Ezen a munkalapon minden próba alkalmával frissítünk. Pl. hogy sikerült a ruhapróba, min kell még változtatni stb.

3..Cipő, melltartó:

Az első próbán megbeszéljük, hogy milyen cipőd lesz, azaz mekkora lesz a sarka. Ez azért fontos, mert a sarok mérethez kell igazítani a szoknya hosszát.

Ha még nem tudod elsőre, nem baj, de a következő próbára már tudnod kell, illetve már abban kell próbálni a ruhádat. A sarok méretet felírjuk a szerződésedre és az adatlapodra, hogy ha menetközben változtatsz a cipődön, akkor sajnos a nem megfelelő ruhahossz következményeit Neked kell viselni. Miért is? Mert, ha megállapodtunk egy szoknya hosszban, akkor ahhoz tartani kell magunkat, mert az alapján adjuk ki a kiválasztott ruhádat más lányoknak is.

Másik fontos ruhadarabod a melltartó. Amikor kiválasztod a ruhádat, el kell döntened, hogy lesz rajtad melltartó vagy sem. Természetesen ez is a megfelelő méretű ruha miatt fontos. Hogy miért? Mert pl. egy push up melltartó akár 2-3 centivel is növelheti a fűző méretét. Ezen kívül, ha a melltartó mellett döntesz, akkor nagyon nem ajánljuk a szatén anyagból levőket, mert azon kicsit csúszhat a ruhád belső felülete.

 4. Keringő ruhapróba időtartama, terjedelme:

Foglalás menete: Az első alkalommal maximum 1 óra áll rendelkezésre, hogy felpróbálj 3-4 ruhát legalább. Közben nyugodtan fotózhatod magadat, és van időd eldönteni melyiket szeretnéd kiválasztani. Sajnos, a többi várakozó lány miatt, nem teheted meg, hogy 8 - 10 ruhát is próbálgassál, mert egyrészt nincs annyi idő, másrészt, mert 3 – 4 ruhából nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél, akkor megkérünk, hogy otthon nézd meg a fotókat vagy mutasd meg a szüleidnek, barátnődnek, barátodnak, aludj rá egyet és másnap gyere vissza és foglald le az álomruhádat.

A foglalás után minimum egy ruhapróba lesz a bál hetében. De ez lehet több is, attól függ, mit kell változtatni, igazítani a kiválasztott ruhádon.

Ruhaigazítás okai:

-          nem a megfelelő méretű a ruhád

-          időközben fogysz egy kicsit, vagy nősz

-          az időpontod előtt más lány is viszi a ruhádat és újra kell a Te méretedre igazítani

-          stb

Nem adunk ki keringő ruhát egy utolsó próba nélkül, ami a bál hetében általában kedden vagy szerdán van.

Ruhapróba terjedelme:

Amennyiben minden stimmel úgy max 20 perc alatt végzünk a próbával. Ha még igazítani kell, akkor újra nézzük, mérünk, felvezetjük a munkalapra, megbeszéljük a következő próba időpontját stb. Szóval ebben az esetben, akár egy óra is lehet. Abban az esetben, ha osztállyal jöttök többen pl. 8-10 lány, úgy akkor is fejenként kell számolni az időtartamot, nem összességében. Szóval lehet, hogy a tízedik lány csak két óra múlva kerül sorra, hiszen attól, hogy Ti tízen vagytok, Mi nem leszünk háromszor annyian, hogy mindenkivel egy kolleganő foglakozzon.

Ha a fentieket elfogadjátok és betartjátok, akkor biztosak vagyunk benne, hogy mire eljön a szalagavatód ideje, egy tökéletes Gyöngyfényes ruhában fogsz pompázni.

Várunk szeretettel a Gyöngyfény Szalonba egy jó hangulatú ruhapróbára!