Visszahozatal Csoportos visszaszállítás

A ruhák személyes visszahozatala a szalagavatót követő következő munkanapon történik.

 

Amennyiben, a szalagavatód hétköznapra esik, esetleg kérd meg szüleid, vagy nagyszüleid valamelyikét ,de lehet barátnő is, hogy másnap segítsen Neked abban, hogy visszajusson hozzánk a ruha, mivel nekünk van dolgunk vele utána, hogy tisztíva, vasalva már adhassuk tovább a következő bálózó lánynak/fiúnak.

Ha szombati napra esik a bál akkor elég ha hétfőn hozod vissza a ruhát, mivel vasárnap nincs nyitva az üzlet. Ebben az esetben picit nyugisabb és akár segítség nélkül vissza tudod hozni. Bár ha iskola van ,akkor megintcsak segítségre lesz szükséged, de talán nem olyan bonyolult, mivel bárki visszahozhatja nekünk a Szalonba. Ha a szerződés, amit korábban megírtunk nincs Nálad mert elkallódott, vagy nincs annál az illetőnél, aki visszahozza a ruhát, nem kell kétségbe esni. Megoldjuk,hiszen Nálunk itt van szintén egy példány ,kikeressük és már meg is oldódott az egész. Amennyiren úgy jön vissza a ruha mint ahogy elvitted ,nincs semmi további teendő. Megköszönjük hogy Nálunk bérelted a ruhát. Esetleg ha küldesz nekünk pár képet magadról, amint a ruhában fotózkodsz, azt örömmel vesszük. Mindig büszkék vagyunk azokra a lányokra akik Gyöngyfényes ruhákban pompáznak,és viszik a hírét a Gyöngyfény Szalonnak. Küldheted facebookon vagy akár emailben is, ahogy szeretnéd.

Késedelmes visszaszállítás esetén 5000 Ft/nap késedelmi pótlékot számolunk fel.

Csoportos visszaszállítás:

Mire minden osztály letáncolja az osztálytoncakat is, addigra Mi már jó páran ott leszünk az öltözők környékén, egy jól látható helyen. Megvárjuk, míg sorrban levetkőztök az öltözőtökben és kihozzátok Nekünk a ruháitokat. Amennyiben , nem történt semmi javíthatatlan a ruhával, úgy már mehettek is bulizni.Amikor minden ruhát összeszedtünk, akkor azt Mi vissza szállítjuk a Szalonba, ezzel Nektek már nem kell foglalkozni. Jöhet a buli!