Menyasszonyi ruhapróba

Ruhapróbára csak bejelentkezésre lehet jönni.

 

 

Ruhapróba menete, avagy hogyan válaszd ki a neked megfeleő ruhát:

Legelső körben nem árt ha körül nézel az interneten,hogy mégis melyik stílus tetszik a legjobban..melyiket tudnád elképzelni magadon. Meg fogod látni.. lesz választék bőven..nem lesz egyszerű kiválasztani a sok szép fazonú ruha közül,melyik lenne a leg tökéletesebb számodra.Ha már vannak konkrét elképzeléseid, gyere el hozzánk és azokat a modelleket amik szimpatikusak ,próbáld fel .Ahogy belépsz a kölcsönzőbe ,már kapsz is segítséget hogy mere indulj.Az esküvői szalon az emeleten lesz..ahova egy lépcső vezet fel.Kezdődhet is a nézelődés…mi segítünk abban hogy a neked legelőnyösebb ruhát sikerüljön kiválasztani, amiben jól is érzed magad és csinos vagy benne.Több féle tipust érdemes felpróbálni,még ha van is konkrét elképzelés ,mivel nem biztos hogy az fog a legjobban állni rajtad ami a legjobban tetszik képen.

Van rövidebb,hosszabb derekú,illetve a fűző mellrésze is többféle fazonnal választható:van egyenes szabású,szív formájú…

Maga a ruhapróba kb 1órát szokott igénybe venni,ezt érdemes belekalkulálni,hogy úgy készüljetek. Ilyenkor rá kell szánni egy kis időt.. nehogy azért legyen rossz a választás mert kapkodni kellett. Viszont sokkal több idöt sem tudunk egy emberre szánni,hiszem folyamatosan jönnek a Szalonba és így pörögnie kell a próbának, hogy mindenki sorra kerüljön.

A szülők, rokonok barátok, akik elkísérnek Titeket, kényelmes kanapékon várakozhatnak amígy feladjuk rátok a kiválasztott ruhákat. A higénia megtartása miatt ajánlott ha nagy melegbe valami lazább szellősebb ruhában érkezzetek… mert ha nagyon leizzadnátok nehézkesen tudjuk majd rátok adni a ruhákat… természetesen minden megoldható, hiszen van mobil klímánk,törlőkendőnk,így ha frissíteni szeretnél magadon ,Mi lehetővé tesszük. Gondolj bele,milyen érzés lenne ,ha pont azt a ruhát, amit kinéztél ..elötted már páran felpróbálták,és érzed rajta hogy nem olyan kellemes friss illatú…nem biztos hogy így szívesen felpróbálnád. Természetesen  a próbák időszakába is tisztítjuk a ruhákat amilyen sürűn csak szükség van rá.

Ha sikerült eldöntened melyik ruhát választod,akkor következhet a szerződés megírása. Írunk egy foglalót első körben…ez azért szükséges hogy biztosan a tied legyen a ruha az adott időpontra. Lemérjuk a biztonság kedvéért a méreteidet,hogyha közben valaki kikölcsönözné,akkor tudjuk hogy a Te méreteid mik,és arra lesz a ruha visszaigazítva.Ha esetleg a nézelődés-próbálgatás közben megtaláltad azt a típust ami megnyerte a tetszésed ,de sehogyse szűkíthető esetleg bővíthető..erre is tudunk megoldást! Ez esetben varratunk a Te méretednek megfelelőt,ami rád lesz szabva,és még az is előfordulhat hogy az új ruha a Te keresztnevedet kapja meg, mivel minden ruhánk neve egy női név. . Miközben zajlika ruhapróba ,egy hatalmas tükörben  csodálhatod magad .

A próbálgatások közben lehetőséged van rá hogy lefotózzátok a ruhákat rajtad, hiszen ha nem vagy biztos a választásban,jól jön visszanézni a fotókat, melyik is állt a legjobban .Ha lefoglalsz egy ruhát ,de rájössz még aznap hogy mégis inkább a másik legyen ami szintén tetszett,akkor másnap reggelig van rá lehetőséged hogy visszatelefonálj,és Mi átírjuk a foglalót a másik ruha nevére. Amennyiben minden stimmel, úgy nincs más hátra csak várd az időpontot és az esemény előtt várd a jelentkezésünket egy utólsó egyeztetésre vagy szükség szerint egy ruhapróbára.

Várunk szeretettel a Gyöngyfény Esküvői és Szalagavató Szalonba egy jó hangulatú ruhapróbára!