Keringőruhával kapcsolatos információk

A legújabb ruhákat a facebook és az instagram oldalunkon tudod megtekinteni

1. Keringő ruhapróbára bejelentkezés:

Keringőruha próbájára szükséges bejelentkezni, azért hogy elkerüljük a tömeges csoportosulásokat és a hosszú várakozási időt, azaz a türelmetlenséget, kapkodást...és még sorolhatnám. Mindig azokat a lányokat vesszük előre, akik időpontra jöttek. Egyszerre maximum 3 lánnyal foglalkozunk, a többieknek várakozni kell. A várakozás nem azt jelenti, hogy folyamatosan kérdésekkel bombázzátok a kolleganőket, mert úgy sem tudnak érdemben válaszolni, amíg másokkal foglalkoznak. A várakozás alatt nem lehet a ruhák között matatni, önjáróan válogatni és próbálgatni. Többek között azért sem, mert hiába választasz ki egy tetszőleges ruhát, mielőtt beleszeretsz, először le kell ellenőrizni, hogy egyáltalán szabad-e a Te időpontodra. Gondolj bele, hogy Neked hogy esne, hogy amikor Veled foglalkozunk, akkor sem Veled foglalkozunk igazán. A Gyöngyfény Szalonban mindenki maximális figyelmet, tisztelet, kiszolgálást kap. Ezen nem szeretnénk változtatni csak azért, hogy tucatjával kiadhassuk a ruháinkat. Már csak azért sem, mert ellenkezik az üzletpolitikánkkal és az értékrendünkkel.

Részletek

Kölcsönzési díjak foglaló kaució

A keringőruhák , frakk ruhák, táncruhák fotói mellett megtalálod a kölcsönzési díjakat. A kölcsönzési díjba beletartozik a ruha mellett felsorolt egyéb kiegészítő is.

 

Részletek

Ruhafoglalás szerződéskötés

Az egyéni keringőruhákat csak személyesen tudod lefoglalni. Mindenkivel külön-külön kötünk szerződést.

 

Részletek

Ruhapróba

Ruhapróbára szükséges bejelentkezni, azért hogy elkerüljük a tömeges csoportosulásokat és a hosszú várakozási időt.

 

Részletek

Méretre igazítás

A kiválasztott és lefoglalt keringő, frakk és táncruhád a méreteidre igazítjuk, azaz, ha szükséges beszűkítjük, felhajtjuk, leengedjük, betoldunk...

 

Részletek

Méretvétel

Csoportos bérlés esetén lehetőség van arra, hogy vagy a szalonban vagy az iskolátokba mindenkiről levesszük a méreteket és az alapján állítjuk össze számotokra a ruhákat.

 

Részletek

Egyéni elvitel Csoportos kiszállítás

Személyesen az esemény előtti napokban tudod elvinni a jelmezedet, hogy már a főpróbán a kiválasztott ruhádba tudjál táncolni.

 

Részletek

Visszahozatal Csoportos visszaszállítás

A ruhák személyes visszahozatala a szalagavatót követő következő munkanapon történik.

 

Részletek

Lemondás ruhacsere

A lefoglalt ruha lemondása esetén, a foglaló összegét nem áll módunkban visszafizetni.

 

Részletek

Sérült ruha elveszett ruha

A megrongálódott vagy nem természetes piszkolódásból keletkezett kár összegét, visszahozatalkor felszámítjuk.

 

Részletek