Rólunk

 

 

A Gyöngyfény Esküvői és Szalagavató Ruhaszalonban minden lány hercegnőnek érezheti magát.


Szalonunk egy több éve piacvezető jelmezkölcsönzőből emelkedett ki és lett önálló üzleti egység, ahol a menyasszonyok mellett a szalagavatós diákokra is maximálisan figyelmet fordítunk és dolgozunk, nap mint nap, hogy Mi is hozzájáruljunk a feledhetetlen este létrejöttéhez.

Esküvői és keringő ruháink, frakk ruháink és táncruháink mind saját tervezésű, egyedi és védjegyes kollekciónk részét képezik. Törekszünk arra, hogy minden ruhában legyen valami különleges, ami Téged is különlegessé tesz.


Ehhez a segítséget a kíváló szakértelemmel és gyakorlattal rendelkező szalonvezető, öltöztető, varrónő, sminkes, fodrász, jelmeztervező, művészeti vezető és a város legprofibb tánctanárai biztosítják.

Saját Varrodával rendelkezünk, ahol a méretezés, igazítás mellet, folyamatosan készülnek az új és még újabb menyasszonyi és keringő ruhák, táncruhák, hogy minden szezonban Mindenki megtalálja álmai ruháját.

Amennyiben, még több táncruha közül szeretnél válogatni, kérlek látogass el a Forgatag Jelmezkölcsönző oldalára www.forgatagjelmez.hu .

Amennyiben, esküvői kiegészítőket szeretnél vásárolni pl. készülődő köntös, gyűrűpűrna, combcsipke stb. úgy látogass el a Dreamsetforyou webshop oldalra www.dreamsetforyou.hu 


Várunk Benneteket szeretettel Budapesten az Ajtósi Dürer sor 13. szám alatti szalonunkban!