Kedvezmény Frakk ruha bérlésre

 

2021/2022-es kedvezmények:

A Gyöngyfényes frakk ruha szett tartalmazza: zakót, csokornyakkendőt, mellényt, slim-es nadrágot, valamint a legfontosabbat a mandzsettás frakk inget is.

Lehetőségek:

  1. Az a végzős fiú, akinek a párja a Gyöngyfény Szalonból bérli a keringőruháját, annak kedvezményesen 8000 Ft-ért tudjuk biztosítani a teljes szettet.

Előre megbeszélt időpontban jöhet a szalonba, lepróbálja a ruhát és bál hetében a megbeszéltek szerint személyesen tudja elvinni a méretre alakított, névvel ellátott szettedet.

  1. Csoportos bérlés esetén (ami minimum 15 fő) szintén 8000 Ft/fő kedvezményes áron tudjuk biztosítani a szettet, de itt az árba bele tartozik, hogy kimegyünk az iskolába méretet venni, majd a bál hetében kiszállítjuk az iskolába és bál után elszállítjuk a rendezvény helyszínéről. Vidék esteén szállítási költséget számítunk fel.

Megjegyzés: álljanak össze többen, vagy több osztály is bérelje a Gyöngyfény Szalonból, hogy tudjanak élni ezzel a kedvező bérlési díjjal.

  1. 5 fő és 15 fő között a bérlési díj: 10000 Ft/ fő, a kiszállítás egyéni elbírálás szerint történik
  2. Egyéni frakk szett bérlése: 12000 Ft/fő, amely nem tartalmazza a szállítást, azaz a szalonban történik a ruhapróba és bérlőnek kell el és visszaszállítani a ruhát.

Ruhazsákot minden esetben biztosítunk minden ruhához.

Foglaláskor a kölcsönzési díj felével tudják lefoglalni. Elvitelkor kérjük a fenn maradó díj kifizetését.

Mit kell tenni, hogy kedvezményesen bérelhessék a frakk ruha szettedet? Keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön:

Tel: 06 20 5541093

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: Gyöngyfény Szalon

 

Részletek

Kedvezmény menyasszonyoknak

Menyasszonyi ruha bérlése vagy vásárlása esetében, a menyecske ruha árából és az egyéb esküvős szolgáltatások árából kedvezményt tudunk biztosítani.

 

 

Részletek

Kedvezmény Táncruhák bérlése esetén

Amennyiben, az osztálytánchoz a Szalagavató Ruhaszalon alatt található jelmezkölcsönzőből választototok táncruhát, abban az esetben is megkapjátok a csoportos ruhákra vonatkozó kedvezményeket.

 

Részletek